Πρόσκληση συμμετοχής στο PKP European Network

March 8, 2011

Το EKT, ιδρυτικό μέλος του PKP European Network, το Public Knowledge Project και το SPARC Europe, προσκαλούν την Ελληνική κοινότητα χρηστών του ανοικτού λογισμικού ηλεκτρονικών εκδόσεων και επιστημονικής επικοινωνίας του Public Knowledge Project  (OJS, OCS, OHS και το επερχόμενο OMP) να συμμετάσχουν στο European PKP Network (PKP EN). Το Ευρωπαϊκό Δίκτυο του Public Knowledge Project θα προσφέρει στα μέλη του την δυνατότητα:

  • να μοιραστούν ιδέες, εμπειρίες και λογισμικό με σκοπό την  ανάπτυξη των ηλεκτρονικών εκδόσεων ανοικτής πρόσβασης στο Ευρωπαϊκό επίπεδο,
  • να συνεισφέρουν στην ανάπτυξη του λογισμικού του PKP, και την συνεργασία μεταξύ των μελών σε περιφερειακό επίπεδο
  • να συνεισφέρουν στην χάραξη της στρατηγικής του PKP με την συνεισφορά των εμπειριών σας και των εντυπώσεων των χρηστών σας.

Η πρόσκληση αφορά μεμονωμένα άτομα αλλά και οργανισμούς/φορείς. Μπορείτε να εγγραφείτε εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν  διαθέσιμες στους δικτυακούς τόπους των  PKP, SPARC Europe και PKP Regional Europe Forum.

Filed under: Uncategorized

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Μαζί διαμορφώνουμε το “τοπίο” της Ανοικτής Πρόσβασης στην Ελλάδα

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ), ως φορέας που δραστηριοποιείται σε θέματα τεκμηρίωσης και διάθεσης ψηφιακού επιστημονικού περιεχομένου, πρωτοστατεί στην προώθηση της Ανοικτής Πρόσβασης. Με στόχο την υιοθέτηση της Ανοικτής Πρόσβασης από όσο το δυνατόν περισσότερους ελληνικούς φορείς για τη διάχυση των ερευνητικών αποτελεσμάτων τους, αλλά και την ανάπτυξη διαλόγου για την επίλυση θεμάτων που σχετίζονται με την Ανοικτή Πρόσβαση, διαμορφώσαμε ένα χώρο συζήτησης και προβληματισμού με τη μορφή ενός blog.... Περισσότερα

RSS Εγγραφή

Σύνδεση

Πρόσφατα άρθρα

Πρόσφατα σχόλια

Ετικέτες

Αρχείο άρθρων

Σύνδεσμοι

RSS RSS (openaccess.gr)