Πρώτα αποτελέσματα διαβούλευσης για τη χρήση των δημόσιων δεδομένων στην ΕΕ

February 3, 2011

Τα στατιστικά και τις εισηγήσεις της διαβούλευσης για την περαιτέρω αξιοποίηση των δεδομένων του δημοσίου τομέα για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, της καινοτομίας και της δημιουργίας θέσεων εργασίας δημοσίευσε πρόσφατα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.  Η διαβούλευση πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά μεταξύ 9 Σεπτεμβρίου και 30 Νοεμβρίου, με στόχο την αναθεώρηση της Οδηγίας για τις Πληροφορίες του Δημόσιου Τομέα (ΠΔΤ), ως μέρος του Ψηφιακού θεματολογίου για την Ευρώπη. Η ανάλυση των απαντήσεων θα δημοσιευθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Ερωτηματολόγιο (PDF)

Επιλεγμένα στατιστικά στοιχεία (Excel)

Απαντήσεις (Excel)

Μεμονωμένες απαντήσεις που υποβλήθηκαν off-line: EuroGeographics (PDF), Wirtschaftskamme (PDF), Microsoft (PDF), EFAMRO and ESOMAR (PDF), STM (PDF), ISPA (PDF), ARD/ZDF (PDF)

Πληροφορίες του δημόσιου τομέα

Filed under: Uncategorized

Tags: , , ,

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Μαζί διαμορφώνουμε το “τοπίο” της Ανοικτής Πρόσβασης στην Ελλάδα

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ), ως φορέας που δραστηριοποιείται σε θέματα τεκμηρίωσης και διάθεσης ψηφιακού επιστημονικού περιεχομένου, πρωτοστατεί στην προώθηση της Ανοικτής Πρόσβασης. Με στόχο την υιοθέτηση της Ανοικτής Πρόσβασης από όσο το δυνατόν περισσότερους ελληνικούς φορείς για τη διάχυση των ερευνητικών αποτελεσμάτων τους, αλλά και την ανάπτυξη διαλόγου για την επίλυση θεμάτων που σχετίζονται με την Ανοικτή Πρόσβαση, διαμορφώσαμε ένα χώρο συζήτησης και προβληματισμού με τη μορφή ενός blog.... Περισσότερα

RSS Εγγραφή

Σύνδεση

Πρόσφατα άρθρα

Πρόσφατα σχόλια

Ετικέτες

Αρχείο άρθρων

Σύνδεσμοι

RSS RSS (openaccess.gr)