Η νικήτρια φωτογραφία απο τον διαγωνισμό της Οpen Access Week 2011

March 22, 2012

Πρόκειται για την φωτογραφία που βραβεύτηκε στο διαγωνισμό EIFL OA Week 2011, που έλαβε χωρα στο πλαισιο της οργάνωσης Open Access Week 2011. Η εβδομάδα Ανοικτής Πρόσβασης (Open Access Week) είναι η ετήσια εκδήλωση για την Ανοικτή Πρόσβαση στα ερευνητικά δεδομένα που διοργανώνεται  με την συμμετοχή περισσότερων απο 2000 οργανισμών απο όλες τις χώρες του κόσμου και συντονίζεται απο το SPARC.

Η νικήτρια φωτογραφία έχει τίτλο “Undergraduates showing support for Open Access” ( Φοιτητές που υποστηρίζουν την Ανοικτή Πρόσβαση) και απεικονίζει φοιτητές που μόλις παρακολούθησαν το πρώτο δημόσιο σεμινάριο της βιβλιοθηκονόμου κ. Taha στην πλατεία της Βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας στην Αίγυπτο.

Filed under: Uncategorized

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Μαζί διαμορφώνουμε το “τοπίο” της Ανοικτής Πρόσβασης στην Ελλάδα

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ), ως φορέας που δραστηριοποιείται σε θέματα τεκμηρίωσης και διάθεσης ψηφιακού επιστημονικού περιεχομένου, πρωτοστατεί στην προώθηση της Ανοικτής Πρόσβασης. Με στόχο την υιοθέτηση της Ανοικτής Πρόσβασης από όσο το δυνατόν περισσότερους ελληνικούς φορείς για τη διάχυση των ερευνητικών αποτελεσμάτων τους, αλλά και την ανάπτυξη διαλόγου για την επίλυση θεμάτων που σχετίζονται με την Ανοικτή Πρόσβαση, διαμορφώσαμε ένα χώρο συζήτησης και προβληματισμού με τη μορφή ενός blog.... Περισσότερα

RSS Εγγραφή

Σύνδεση

Πρόσφατα άρθρα

Πρόσφατα σχόλια

Ετικέτες

Αρχείο άρθρων

Σύνδεσμοι

RSS RSS (openaccess.gr)