Online πρόσβαση στις παρουσιάσεις και βίντεο της εκδήλωσης “Οι δημιουργοί εξηγούν γιατί επιλέγουν άδειες Creative Commons”

June 22, 2012

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε η Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ), σε συνεργασία με την “Τεχνόπολις” του Δήμου Αθηναίων (technopolis-athens.com) την Παρασκευή 8 Ιουνίου. Η εκδήλωση – ανοιχτή συζήτηση είχε τίτλο: “Οι δημιουργοί εξηγούν γιατί επιλέγουν άδειες Creative Commons” και στόχο να ενημερωθούν όσοι ενδιαφέρονται για τις άδειες Creative Commons.

Τα Creative Commons Ελλάδας θέλουν να ευχαριστήσουν όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση και το κοινό με την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση που προκάλεσε με τις απορίες και τις παρατηρήσεις του. Επίσης, ευχαριστούν την Τεχνόπολη και τον Δήμο Αθηναίων για τη φιλοξενία τους και την υποστήριξη.

Για όσους δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, τα Creative Commons παραθέτουν στο διαδίκτυο τις παρουσιάσεις των ομιλητών: η παρουσίαση του Πρόδρομου Τσιάβου (νομικός), του Γιάννη Φαρσάρη (openbook.gr) και του Γιάννη Φετάνη (γραφίστας – Social Design) σε μορφή pdf. Επίσης, κάνοντας κλικ εδώ μπορεί κανείς να παρακολουθήσει και το βίντεο της εκδήλωσης (μια βιντεοσκόπηση που έγινε με την υποστήριξη του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης).

Filed under: Uncategorized

1 Comment Leave a Comment

  • 1. Online πρό&si&hellip  |  June 23, 2012 at 7:20 pm

    […] …Για όσους δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, τα Creative Commons παραθέτουν στο διαδίκτυο τις παρουσιάσεις των ομιλητών: η παρουσίαση του Πρόδρομου Τσιάβου (νομικός), του Γιάννη Φαρσάρη (openbook.gr) και του Γιάννη Φετάνη (γραφίστας – Social Design) σε μορφή pdf.  […]

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Μαζί διαμορφώνουμε το “τοπίο” της Ανοικτής Πρόσβασης στην Ελλάδα

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ), ως φορέας που δραστηριοποιείται σε θέματα τεκμηρίωσης και διάθεσης ψηφιακού επιστημονικού περιεχομένου, πρωτοστατεί στην προώθηση της Ανοικτής Πρόσβασης. Με στόχο την υιοθέτηση της Ανοικτής Πρόσβασης από όσο το δυνατόν περισσότερους ελληνικούς φορείς για τη διάχυση των ερευνητικών αποτελεσμάτων τους, αλλά και την ανάπτυξη διαλόγου για την επίλυση θεμάτων που σχετίζονται με την Ανοικτή Πρόσβαση, διαμορφώσαμε ένα χώρο συζήτησης και προβληματισμού με τη μορφή ενός blog.... Περισσότερα

RSS Εγγραφή

Σύνδεση

Πρόσφατα άρθρα

Πρόσφατα σχόλια

Ετικέτες

Αρχείο άρθρων

Σύνδεσμοι

RSS RSS (openaccess.gr)