Ένα ξεχωριστό συνέδριο στο μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης τον Οκτώβριο

September 3, 2012

Το Ίδρυμα Sylvia Ioannou Foundation σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και το Πανεπιστήμιο της Κύπρου (Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας) διοργανώνουν το πρώτο διεθνές Συνέδριο περιήγησης και χαρτογράφησης του ελληνικού χώρου, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης στην Αθήνα, στις 18-20 Οκτωβρίου 2012.

Με την ευκαιρία της ανάληψης από την Κύπρο της Προεδρίας της Ε.Ε. (Ιούλιος-Δεκέμβριος 2012), το θέμα του Συνεδρίου είναι: “Η Κύπρος στο σταυροδρόμι των αναζητήσεων χαρτογράφων και περιηγητών από τον 15ο έως τον 20ο αιώνα”. Περισσότερες πληροφορίες θα διαβάσετε στο openaccess.gr και στην επίσημη σελίδα του Συνεδρίου.

Filed under: Uncategorized

Tags: ,

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Μαζί διαμορφώνουμε το “τοπίο” της Ανοικτής Πρόσβασης στην Ελλάδα

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ), ως φορέας που δραστηριοποιείται σε θέματα τεκμηρίωσης και διάθεσης ψηφιακού επιστημονικού περιεχομένου, πρωτοστατεί στην προώθηση της Ανοικτής Πρόσβασης. Με στόχο την υιοθέτηση της Ανοικτής Πρόσβασης από όσο το δυνατόν περισσότερους ελληνικούς φορείς για τη διάχυση των ερευνητικών αποτελεσμάτων τους, αλλά και την ανάπτυξη διαλόγου για την επίλυση θεμάτων που σχετίζονται με την Ανοικτή Πρόσβαση, διαμορφώσαμε ένα χώρο συζήτησης και προβληματισμού με τη μορφή ενός blog.... Περισσότερα

RSS Εγγραφή

Σύνδεση

Πρόσφατα άρθρα

Πρόσφατα σχόλια

Ετικέτες

Αρχείο άρθρων

Σύνδεσμοι

RSS RSS (openaccess.gr)